Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ANUNŢUL PUBLIC privind aprobarea deciziei etapei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului a activităţii planificate

ANUNŢUL PUBLIC
privind aprobarea deciziei etapei de evaluare
prealabilă a impactului asupra mediului
a activităţii planificate

            Primăria or. Vadul lui Vodă anunţă publicul interesat, despre aprobarea şi emiterea deciziei etapei evaluare prealabilă a impactului asupra mediului, de către Agenția de Mediu, în cadrul procedurilor de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului prevăzute de Legea nr.86/2014 privind evaluarea impactului asupra mediului, cu modificările ulterioare, pentru proiectul ,,Construcția bazei de odihnă cu bazine de înot pe terenul cu nr. cadastral 3158301079, str. Stejarilor, or. Vadul lui Vodă”, planificat de către SC ,,Bona Fides Intel” SRL.

            Decizia de evaluare prealabilă Nr.10/1513/2021 din 27.05.2021 a impactului asupra mediului şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu sau urâmnd linkul de mai jos:  https://drive.google.com/file/d/1YIiOcs4KbOkfH65bjiPw0yjc0LighQRl/view
Publicul interesat poate înainta în formă scrisă, la sediul autorităţii competente emitente, comentarii/observaţii la conţinutul deciziei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului din data publicării prezentului anunţ, până la momentul expirării termenului legal de contestare a actelor emise de către autorităţile administraţiei publice, prevăzuţi de legislaţia în vigoare.
Publicul interesat poate consulta la cerere, conţinutul informaţiei din cererea de evaluare prealabilă, şi depune propuneri/observaţii la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.
Observaţiile publicului, expuse în formă scrisă, se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, MD-2005, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.